URGENT

Els mossos detenen un veí de Lloret per provocar un accident begut, drogat i amb el permís retirat.

Compartiu aquesta història

Aquests dissabte un veí de Lloret de 27 anys circulava per l’Autopista AP7. Segons ha pogut saber aquesta emissora el jove circulava a gran velocitat pel carril de l’esquerra demanant a la resta de conductors que s’apartessin, fins que va col.lisionar amb un vehicle per darrera.
El conductor improdent no va resultar ferit, mentre que el ocupants de l’altre vehicle, van ser traslladats a l’hospital Dt. Trueta de Girona, on van ser donats d’alta el mateix dissabte.

La prova d’alcoholèmia realitzada pels mossos va donar una taxa d’alcohol d’1,2 mg/l d’aire expirat, quasibè cinc cops més del permès. A més, arran de la prova del drogotest, van poder comprovar que el jove també havia pres cocaïna, i mentre comprovaven els papers del conductor, es van adonar que tenia el permís de conduir retirat per haver conduït begut en una altra ocasió.
Els Mossos d’Esquadra el van detenir per diversos delictes i, després de passar a disposició judicial, el jutge va decretar la seva llibertat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics