URGENT

El PLF de bàsquet masculí guanya de 6 i les noies perden de 3.

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana s’ha jugat la 2a jornada del campionat territorial masculí, categoria en la que juga l’equip masculí de bàsquet de PLF que s’ha imposat a casa a l’Olot per 53 a 47.

Així els nois, dirigits per Eloi Alargè, van tenir un bon inici de temporada i la propera setmana no jugaran ja que el partit s’ha aplaçat, ja que el rival, el Cornellà de Terri ha demanat l’ajornament, ja que el municipi està en festes.

Per la seva banda les noies van caure a casa contra el Bescanó. Les noies entrenades per Cristobal Rua, van dominar quasi tot el partit, guanyant de fins a 16 punts, però van acabar perdent de 3 punts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics