URGENT

Una baralla en una discoteca de Blanes deixa dos ferits lleus.

Compartiu aquesta història

Quatre nois, tres de nacionalitat argentina i un quart de nacionalitat uruguaiana, van ser suposadament agredits per un grup de nois de nacionalitat espanyola diumenge de matinada arran un enfrontament al guardaroba de la discoteca.

Era gairebé l’hora de tancament del local quan els joves sudamericans van anar fins al guardaroba per agafar els seus jerseis.
Allà s’esperaven quan dos nois acompanyats de dues noies van posar els seus tiquets a sobre del mostrador i van reclamar les seves peces. Va ser llavors que el noi uruguaià va recriminar-lis que ells estaven primer.
Segons el testimoni dels sud-americans al Diari de Girona, això va desencadenar un seguit d’insults de caire xenòfob.Segons les mateixes fonts, a fora s’esperaven una 15a de persones quan el primer noi del grup de sud-americans va sortir al carrer. Quan va sortir-ne el segon, va veure el seu amic a terra i diversos joves propinant-li coces, i va intervenir-hi.

Per posar fi a la baralla hi van intervenir la policia local i els Mossos d’Esquadra, que qualificaven de lleu la baralla. A resultes de la baralla dos dels nois van resultar ferits i un va ser traslladat a l’hospital de Blanes amb diverses contusions als braços, talls a la cara i un cop al tou de la cama que li ha provocat una inflamació al turmell.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics