URGENT

Malgrat ultima el seu 3r festival de corals.

Compartiu aquesta història

En el festival d’enguany hi participen grups corals de Mèxic, de Blanes, d’Itàlia i de Sant Boi de Llobregat en la secció de competició.

Aquests grups corals juntament amb els 3 grups malgratencs actuaran en el concert que obrirà el festival i que tindrà lloc aquest proper divendres a les 21 h a l’Església Parroquial de Sant Nicolau.

El festival pròpiament dit començarà el dissabte, també a l’Església a partir de les 21 h. Serà llavors que les corals que entren en competició actuaran davant del jurat per aconseguir els premis que s’atorgaran just després a la Biblioteca La Cooperativa.
Ho explica la tècnica de turisme de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Ester Gil.

Els premis enguany sumen un total de 3500 €. 2000 pel primer classificat 1000 pel segon i 500€ pel tercer grup classificat.

El passat mes de gener RP informava de la intenció a PLF d’organitzar-se una trobada de corals, similar a la que es fa a Malgrat de Mar. La notícia va aixecar molta polseguera i fins i tot l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, va assegurar que l’alcalde de PLF no havia actuat correctament, ja que no va informar sobre les intencions palafollenques, i va comparar la situació com si Malgrat fes una festa similar als sopars a la fresca durant les mateixes dates.
Segons Gil, el consistori malgratenc no té encara constància oficial de l’organització de la trobada palafollenca.

La trobada de corals de PLF es celebrarà el proper cap de setmana i s’espera que visitin el nostre poble unes 1000 persones, i està organitzat per la mateixa agència que havia organitzat les dues edicions anteriors del certamen malgratenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics