URGENT

Un grup de dones alletarà diumenge en públic i simultàniament per celebrar la Setmana Mundial de la Lactància Materna.

Compartiu aquesta història

Aquesta activitat es farà aquests diumenge al parc del davant del Club de Vela de Blanes i s’emmarca en la setmana mundial de la lactància materna, que també es farà a diversos punts de Catalunya i Espanya aquest mateix dia i a la mateixa hora.

La convocatòria a Blanes la duu a terme l’Associació CALMA ( Comunicant Ajudem a la Lactància Materna), que es dedica a realitzar reunions setmanals al CAP2 de Blanes per informar i recolzar a les dones que desitgin alletar els seus fills.
Maite Olmo, assessora de lactància explica quins són els beneficis de l’alletament matern.

A la convocatòria blanenca també hi participaran mares de Malgrat de Mar, que estudien, segons el diari digital Malgrat Confidencial, crear al municipi una associació CALMA, pel que ja estan en contacte amb el CAP de Malgrat. La mateixa Olmo explica quin són els objectius d’aquesta associació, i el perquè es crearà una delegació a Malgrat.

Organitzada per l’Aliança Mundial pro Lactància Materna, la Setmana Mundial de la Lactància Materna és la iniciativa de sensibilització social més coneguda del moviment en favor de l’alletament matern i es celebra a més de 120 països, i a Espanya es fa la setmana 41 de l’any, simbolitzant així la setmana en la que, normalment, la gestació culmina en el part.

Els objectius d’aquesta setmana és augmentar la consciència de la necessitat i del valor de recolzar a les mares lactants i difondre informació actualitzada sobre la lactància materna.
L’acte a Blanes començarà a les 12 del migdia

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics