URGENT

Neix AJAM, l’agenda d’activitats adreçades als joves de l’Alt Maresme.

Compartiu aquesta història

Aquests dies ha surtit al carrer la primera edició de l’AJAM, l’Agenga Jove de l’Alt Maresme, una iniciativa conjunta dels municipis de la zona per informar sobre les activitats programades per a joves al nord de la comarca.

L’agenda, impulsada pels punts joves de PLF, Tordera, Malgrat, Sta Susanna i Pineda, recull les activitats adreçades a aquests col.lectiu per tal de donar-li més difusió, i alhora aconseguir coordinar sinergies entre els punts joves de la zona..

L’agenda ha nascut de moment en format paper, però aviat es podrà trobar a internet a través de l’adreça Ajam.cat.

La intenció dels promotors és que l’agenda se la facin seva els joves i que siguin ells mateixos qui aportin les seccions que vulguin i que se la construeixin al seu gust i necessitat. És per això que es busquen col.laboradors per tirrar-la endavant. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb ells a través del correu ajam@ajam.cat, que també serveix per tal que qualsevol entitat o col.lectiu faci arribar les activitats que programi dirigida als joves.

L’Ajam també recull adreces i telèfons d’interès per als joves així com recursos a internet i als municipis veïns. A PLF l’agenda es pot trobar a l’institut, al Pij, a l’Ajuntament i en diferents comerços locals.

Consulteu l’AJAM aquí

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics