URGENT

Demà finalment es farà la jornada sobre pares, fills i drogodependència.

Compartiu aquesta història

Aquesta activitat estava prevista per a principis de maig, però l’amenaça de fortes pluges va fer suspendre-ho. Finalment demà es farà aquesta jornada adreçada als pares. Durant l’activitat presentarà tota una sèrie de materials relacionats amb la drogodependencia, i entre la interralació entre pares i fills. Entre les activitats previstes hi ha un programa de ràdio que s’escoltarà al mercat setmanal del nostre municipi que inclou una entrevista a una psicóloga i on s’escoltarà les opinions del carrer. També hi haurà, just després una taula rodona amb agents implicats en la qüestió.

La intenció de la jornada és la reflexió dels pares davant el món de les drogues i el seu tractament amb els fills. El material que es presentarà suposa una ajuda als pares a facilitar el diàleg amb els fills sobre les drogues. Un dialeg que a vegades costa, com reconeixen alguns pares i alguns fills. Aquestes sóna algunes opinions que escoltarem al programa de demà,

Aquesta jornada està organitzada per l’Ajuntament de PLF, amb l’ajuda de la Diputació de BCN i la Corporació de Salut de la Selva i l’Alt Maresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics