URGENT

ERC de PLF demanarà a l’Ajuntament que faci més voreres a St Genís de PLF.

Compartiu aquesta història

La secció local d’Esquerra de Palafolls denuncia a través del seu web el perill que suposa pels veïns de Sant Genís el fet que no hi ha voreres al carrer principal del poble des de l’entrada i fins a les antigues escoles aproximadament.

Es republicans recorden que aquest carrer suporta un gran volum de trànsit al tractar-se de l’única entrada al poble i a la urbanització de Ciutat Jardí, i consideren que els peatons que hi circulen corren perill per la manca de voreres en el primer tram del carrer.

Segons ERC en aquest carrer només hi ha aproximadament una quarta part del carrer amb voreres i és per això que insten a l’Ajuntament per tal que en breu efectuï aquestes obres abans no hi hagi algun incident.
En la propera sessió plenària, prevista a finals d’aquests mes d’octubre, els republicans ja han anunciat que faran la petició formal de la necessitat de les obres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics