URGENT

La tempesta de divendres deixa prop de 40 litres /m2 a PLF

Compartiu aquesta història

Divendres a la tarda una forta tempesta va deixar 39.41 l/m2 a l’observatori meteorològic de St. Genís de PLF. A més les temperatures van baixar amb pocs minuts fins a 10 graus a Pineda.

La pluja, que va caure amb virulència en determinats moments va provocar que moltes tapes de clavegueres de PLF saltessin, provocant en alguns punts grans bassals d’aigua, com a al zona de les escoles del nostre municipi, a l’entrada a PLF pels semàfors, i especialment a la zona entre el polígon industrial de Can Puigverd i el de Mas Roquet, direcció a Tordera.

La tempesta també va provocar esllavissades poc importants en diferents carrers de Ciutat Jardí, que no van obligar a tallar la circulació, segons informa la policia local del nostre municipi.
Aquestes esllavissades es van resoldre completament ahir diumenge, segons les mateixes fonts.

La pluja sí va obligar a tallar el trànsit a la carretera d’accés a Blanes pel pont del Pixota, al terme de Malgrat de Mar. En d’altres municipis veïns la pluja va anar a companyada de calamarsa, que fins i tot han arribat a col.lapsar l’autopista C32 prop de Montgat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics