URGENT

Avui comença el curs de Photoshop i ja és oberta l’inscripció pel curs d’Atenció al client .

Compartiu aquesta història

Aquesta tarda començarà el curs de photoshop i tractament d’imatge que promou l’Àrea de Promoció econòmica de L’ajuntament de PLF amb col·laboració amb l’Institut per al desenvolupament de la formació i l’ocupació. El curs començarà amb la totalitat de places previstes cobertes, 15, i amb llistat d’espera.
Les classes, que es faran a l’aula d’informàtica del Forroll, al barri de St. Lluís, estan subvencionades al 100% per a persones en actiu.A principis del proper mes de novembre, i també subvencionat en la seva totalitat, s’iniciarà el curs d’atenció al client, adreçat a comerciants de PLF en actiu. El curs, que consta d’un total de 8 hores, repartides en 4 sessions els dimarts i dijous entre el 4 i el 13 de novembre. L’horari del curs s’ha fet compatible amb l’horari comercial i es farà de ¾ de 3 i fins a ¾ de 5 de la tarda.

L’atenció al client és una de les facetes que cal cuidar més en qualsevol empresa o comerç, per aconseguir la satisfacció dels consumidors.
Les inscripcions al curs es poden formalitzar fins el proper 27 d’octubre a l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament, al carrer Francesc Macià, 1, 1r pis,

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics