L’art Romànic català a Malgrat de Mar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Biblioteca La Cooperativa de Malgrat ha inaugurat aquest dilluns una exposició de Josep Mairal Rivera que amb el títol d'”Art Romànic a Catalunya” exposa 62 reproduccions dels monuments més representatius del romànic català.

Els treballs de l’exposició estan realitzats amb la tècnica volumètrica i pintats després a l’oli, representant l’arquitectura exterior dels monuments. Concretament inclou algunes reproduccions d’esglésies romàniques dels Pirineus i d’altres indrets com ara del Bages, d’Osona, del Berguedà o del Gironès.

Malgrat acull és la 50a població que acull aquests exposició que es podrà visitar fins el proper 26 d’octubre.

A més aquests dimecres, a les 8 del vespre, la mostra acollirà una conferència sobre Art Romànic a càrrec del mateix Josep Mairal, un estudiós de les manifestacions artístiques del romànic a Catalunya que ha impulsat la realització de nombroses exposicions i altres actes culturals amb l’objectiu de difondre el coneixement de l’art romànic entre la ciutadania.

Diari Maresme

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics