URGENT

L’art Romànic català a Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

La Biblioteca La Cooperativa de Malgrat ha inaugurat aquest dilluns una exposició de Josep Mairal Rivera que amb el títol d'”Art Romànic a Catalunya” exposa 62 reproduccions dels monuments més representatius del romànic català.

Els treballs de l’exposició estan realitzats amb la tècnica volumètrica i pintats després a l’oli, representant l’arquitectura exterior dels monuments. Concretament inclou algunes reproduccions d’esglésies romàniques dels Pirineus i d’altres indrets com ara del Bages, d’Osona, del Berguedà o del Gironès.

Malgrat acull és la 50a població que acull aquests exposició que es podrà visitar fins el proper 26 d’octubre.

A més aquests dimecres, a les 8 del vespre, la mostra acollirà una conferència sobre Art Romànic a càrrec del mateix Josep Mairal, un estudiós de les manifestacions artístiques del romànic a Catalunya que ha impulsat la realització de nombroses exposicions i altres actes culturals amb l’objectiu de difondre el coneixement de l’art romànic entre la ciutadania.

Diari Maresme

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics