URGENT

El 1r Festival de Música Internacional de PLF durà 18 formacions i més d’un miler de persones a partir de demà.

Compartiu aquesta història

El certamen oferirà dues jornades, dijous i dissabte, amb diferents actuacions musicals al teatre de PLF, tan matí com tarda.
Així demà dijous a les 10 del matí es donarà el tret de sortida a la primera edició d’aquests certamen promogut per l’Ajuntament de PLF, amb la inauguració del festival.Tan dijous com dissabte el teatre acollirà les actuacions de les 18 bandes convidades al 1r Festival, unes bandes d’entre 15 i 54 components. En total es preveu que visitin el nostre municipi més 1000 persones en aquests dos dies d’actuacions. El regidor de cultura de l’Ajuntament de PLF, Xavier Dalmau explica quins són els objectius del Festival en la seva primera edició.

Els grups que participaran al certamen palafollenc provenen de diferents països i zones de l’Estat, com Itàlia, Portugal, Galícia o Zamora.
Dijous hi haurà exhibicions des de les 10 del matí i fins les 12 del migdia, i de 2/4 de 5 a 2/4 de 7 de la tarda.

Dissabte s’amplia els horaris d’exhibició, al matí de 10 a 12, a la tarda de 4 a 2/4 de 7 i al vespre de 9 a 2/4 de 12 de la nit.
L’entrada a les diferents exhibicions són gratuïtes, i els participants rebran un diploma i una placa commemorativa, ja que no es tracta d’un concurs sinò d’una exhibició musical.

L’organització del certamen ha anat a càrrec d’una agència italiana, que fins l’any passat s’encarregava d’organitzar la trobada de corals de Malgrat de Mar, i que per desavinences amb el consistori malgratenc, ha acabat col·laborant amb l’Ajuntament de PLF. La circunstància no va agradar a l’Ajuntament de Malgrat, que a més ha vist com Sta Susanna ha organitzat una trobada de bandes i majorettes dies abans que s’organitzi a la població.

Dalmau assegura que la polèmica està tancada al constatar que no són competència i que a més, amb la trobada palafollenca, el sector turístic de Malgrat també hi guanya, ja que part dels participants a la cita palafollenca s’allotjaran en hotels malgratencs.

Paral·lelament al festival, els dos dies l’ACEP, l’Associació de Comerciants i Empresaris de PLF, ha organitzat una fira d’artesania a la pl. del fòrum Palatiolo, per tal de reforçar el certamen i alhora donar-li una sortida comercial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics