URGENT

La Comunitat Terapèutica del Maresme ultima el seu nou emplaçament a Malgrat.

Compartiu aquesta història

El nou emplaçament sembla que ja està decidit i que es podria anunciar en breu. La Comunitat Terapèutica del Maresme ja fa temps que busca un nou emplaçament per la llar residència que té a Malgrat, amb una capacitat de 15 llits, per tal d’ampliar els serveis i oferir fins a 45 llits.

Segons ha confirmat fonts de l’entitat a RP, l’emplaçament ja està decidit, i podria ser proper a la platja del municipi, segons les mateixes fonts.
Avui s’ha fet una jornada de portes obertes al centre de dia i residència que l’entitat té a Malgrat, al carrer passada del municipi, on han intervingut l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy, el president de la Comunitat Terapèutica del Maresme, Valentí Agustí i el director mèdic de l’entitat, Guillem Homet.

L’alcaldessa de Malgrat ha estat molt crítica en el seu parlament amb l’actitut dels polítics de Pineda de la passada legislatura, que amb les seves desicions van impedir a l’entitat instal.lar el nou centre al municipi, i ha recordat que Malgrat ha col.laborat sempre amb la iniciativa i que ho continuarà fent.

En les jornades de portes obertes d’avui, coincidint amb el dia mundial de la Salut Mental, s’ha pogut visitar el centre del carrer de Passada per dins, veure les seves instal·lacions i com viuen i treballen els seus residents.

Les activitats han començat a les 11 amb els parlaments i just després l’Orquestra de la Bona Sort, formada per residents del mateix centre, i dirigida per Joan Manel Pagán, ha ofert un concert a la Plaça de Ca l’Arnau.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics