URGENT

Protecció Civil de PLF ja actua com a nou cos de prevenció i seguretat del municipi.

Compartiu aquesta història

Tot i que encara no està format del tot, el cos de Protecció civil del nostre municipi ja fa un mes que treballa conjuntament amb la Policia Local del nostre municipi. En total el nou cos de prevenció i control compta amb 19 membres i s’està a l’espera que els components realitzin un curs per tal de poder oficialitzar la seva posada en marxa. Ho explica el cap de la policia local de PLF; Marc Peña.

El cos local de protecció civil ja va començar a actuar en diferents actes de la passada festa major el mes de setembre, com el correfoc, i també ara com ara en les jornades del 1r Festival de Musica Internacional que acull el nostre municipi aquests dies.
Segons Peña, la funció de Protecció Civil, és coordinar l’arribada i l’aparcament dels autocars tant dels assistents com dels grups musicals del festival.

Dins les tasques del cos de Protecció Civil de PLF hi ha la prevenció, col·laborant en la confecció dels plans d’emergència, o en les campanyes informatives, i també la intervenció com a suport a la policia local en casos d’emergència a nivell logístic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics