ERC de Malgrat denuncia que el consistori es va gastar durant el mes d’agost 47 mil € en hores extres.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La secció local del municipi va preguntar en l’última la sessió plenària sobre el nombre d’hores extres que s’han pagat als treballadors municipals durant aquests últims mesos. Segons ERC, el passat mes d’agost les hores extres van costar al consistori 47 mil €. Els republicans van assegurar durant la sessió que hi ha treballadors públics que han arribat a cobrar fins a 1600€ en un mes en concepte de treballs extraordinaris, i que hi ha treballadors que han presentat fins a 17 hores en un dia.
La formació assegura que no és un cas aïllat ja que el mes de febrer l’import de les hores extres va ser de 43 mil € i
reclama que s’estudiï que s’està fent malament, per haver de pagar aquestes quantitats cada mes.

Per la seva banda el regidor de personal, Antoni Puignou, va recordar que a l’agost és el mes de la Festa Major i que això implica un major nombre d’hores extraordinàries fetes per els treballadors municipals.

Tot i així el mateix Puignou va reconèixer que cal optimitzar el nombre d’hores extres, perquè suposen una forta carrega econòmica als pressupostos del consistori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics