URGENT

Victòria per 3 a 11 dels benjamins A de PLF contra el Maçanet.

Compartiu aquesta història

La passada setmana va ser el benjamí B qui marcava 11 gols a Breda, i aquesta setmana ha estat el benjamí A, qui ha guanyat per 3 a 11 al camp del Maçanet. Destacar els 6 gols del palafollenc Sergio i els 2 de Marc.

No ha tingut la mateixa sort el benjamí B aquesta jornada que ha perdut per 1 a 9 al camp del Tossa. També va perdre a fora, pel mateix resultat, 9 a 1, el Prebenjamí A contra l’arbucienca.

L’amateur A s’ha imposat per 2 a 0 contra el cuer de la classificació, i ja suma 12 punts. El B va esgarrapar el segon empat a casa contra l’Obispado. Al final el marcador ha estat d’empat a 2, amb gols de Sergio i Joan Leon.

El Cadet, que jugava el primer partit de la temporada va caure derrotat al camp de l’Arenys per 5 a 4, tot i que l’emoció es va mantenir fins al final quan els palafollencs podrien haver empatat amb un xut al pal de Yeray.

Per últim el prebenjamí B va empatar a 2 al camp de la Vidrerenca.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics