URGENT

PLF obre avui un nou procés d’adjudicació dels pisos de protecció oficial.

Compartiu aquesta història

Com ja va anunciar aquesta emsisora la passada setmana a partir d’avui ja es pot presentar les sol.licituds de les persones interessades en aconseguir un del 20 pisos de protecció oficial en règim de venda en preu concertat que s’estan construint al costat de la biblioteca de PLF.

En el passat procés sols es van aconseguir vendre 12 dels 32 pisos en construcció, pel que el nou procés és per adjudicar els 20 pisos restants.
Dels 20 pisos disponibles, 3 estan destinats a persones amb mobilitat reduïda.

Respecte les bases anteriors hi ha canvis per flexibilitzar les condicions per participar-hi. Sense variar els preus, marcats pel govern català.

Si abans totes les persones que demanaven un d’aquests pisos havia de tenir mínim 5 anys d’empadronament al municipi, ara sols caldrà que una de les persones de la unitat familiar sol·licitant estigui empadronada, sense mínim d’anys, per poder presentar la sol·licitud.

Tot i que en el passat procés hi havia una 70a de persones admeses al concurs, sols 12 persones han aconseguit comprar els habitatges, ja que segons el consistori palafollenc, les entitats bancàries són més primmirades a l’hora d’aprovar préstecs hipotecaris.

A més el fet que s’hagi de pagar el 20% del valor total del pis abans d’un any, repartit en una entrada del 15% i el 5% restant en mensualitats entre els 700 i els 800 €, també ha frenat a molts possibles compradors.

Els pisos, d’entre 64 i 90 m2, tenen un cost d’entre 151 mil i els 200 mil€, i tots els habitatges inclouen un aparcament i un traster. La data d’entrega dels pisos es preveu per d’aquí a un any aproximadament.

El procés de sol.licitud estarà obert fins el proper 15 de novembre de dilluns a divendres al registre de l’Ajuntament de PLF. Més informació a la plana web de RP i PALAFOLLS.CAT.

BASES DEL NOU CONCURS

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics