URGENT

Conxita Campoy critica de nou i obertament al director de l’ACA en una carta a un diari .

Compartiu aquesta història

L’aturada de les obres de canalització de la riera de PLF al seu pas per Malgrat, l’estiu passat gràcies a la mobilització d’alguns ciutadans, i el comportament de l’ACA, qui va arribar a presentar un projecte alternatiu, són temes que continuen molt vius a Malgrat, i concretament al consistori malgratenc.

Tal i com ja va fer la passada setmana a través dels micròfons de RP, l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy ha criticat avui al director de L’ACA, Manuel Hernández des de les pàgines del diari comarcal el Punt, per la seva actuació en l’afer de la riera.

Ho ha fet contractant una espai publicitari, i publicant-hi una carta dirigida directament al director de l’ACA, en la que dubta de la seva capacitat per dirigir aquesta administració amb rigor i objectivitat.

Campoy acusa a Hernández de suspendre les obres de canalització de la riera, al setembre del 2007, per raons partidistes ja que part de les persones que es van enfilar als arbres de Can Feliciano, per intentar salvar-los eren afiliats a ICV.

Campoy retreu a Hernández la despesa de diners ocasionada arrel de l’aturada de les obres de canalització de la riera, i la promesa feta per l’administració de pagar l’increment de preus proposat en el projecte alternatiu presentat a finals de l’any passat, segons Campoy, sols per salvar tres arbres.

L’alcaldessa de Malgrat descriu la gestió feta per l’agencia depenent de la conselleria de Medi Ambient i Habitatge sobre aquests assumpte com ineficaç, ja que l’ACA no va resoldre amb celeritat la qüestió malgratenca posant com excusa la sequera que ha viscut el país i que centralitzava els esforços de l’administració.

La dirigent malgratenca dubta de nou que Hidrocanal, l’empresa adjudicatària de les obres, hagi renunciat voluntàriament a acabar les obres, com assegura l’administració.

Campoy li recorda a Hernández que la funció pública porta a vegades a enfrontar-se amb persones properes, i segons l’alcaldessa aquesta és una lliçó que el director de l’ACA no està disposat a aprendre.

Finalment Conxita Campoy, que actualment és de viatge a Oslo, assegura que estarà oberta a col·laborar amb l’ACA per trobar la solució més idònia per a la riera de Sant Genís al seu pas per Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics