URGENT

Esquerra de PLF creu que la trobada de música de la passada setmana no va tenir repercussió econòmica ni social al poble.

Compartiu aquesta història

La secció local dels republicans ha valorat avui la 1a trobada de música Internacional de PLF, que es va dur a terme el passat cap de setmana al nostre municipi.

Segons el portaveu d’Esquerra a PLF, Jordi Pedemonte, la trobada ha respost solament a certs interessos empresarials, i que el festival s’ha programat sense valorar la repercussió que tindria a PLF i a les poblacions veïnes, ni s’ha valorat els grups visitants segons la seva qualitat. Pedemonte explica que l’organització ha anat a càrrec d’una agència de viatges, que és qui ha mirat pels seus interessos i no per la qualitat de la trobada.

Els republicans exposen que la trobada és la mateixa que feia Malgrat fins aquests any passat per omplir els hotels i que la població va refusar tornar-la a fer enguany per oferir, en canvi, un projecte músico -cultural propi i d’alt nivell. Pedemonte explica que no té sentit aquesta trobada a PLF, perque aquí no hi ha hotels.

Asseguren que la Trobada musical no hi ha tingut gairebé cap repercussió econòmica o social a PLF, ja que, segons asseguren els republicans, s’ha demostrat que el sector comercial del municipi no ha notat un increment de vendes.

Per tot plegat ERC creu que potser hagués estat més adequat l’organització d’un Festival de gospel amb diferents formacions de prestigi, aprofitant que Palafolls compta amb una de les formacions més importants de Catalunya en la materia; Gospel Viu. O bé una trobada de bandes infantils de música per promocionar i incentivar la feina de l’Escola municipal de Música de PLF.

Asseguren que qualsevol d’aquestes opcions haguessin despertat més interés a la vila.

Tot i això ERC valora positivament aquesta trobada com una acció positiva de govern, però insta a la regidoria de Cultura a revisar l’oferta per a properes edicions.

Aquesta setmana el regidor de Cultura de PLF, Xavier Dalmau, valorava al programa matinal Tot a Punt de RP, la trobada de música assegurant que hi havia coses que canviar per millorar la repercussió social i econòmica del festival al nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics