URGENT

Ja hi ha una 15a de persones interessades en tirar endavant les colles de diables i gegants de PLF.

Compartiu aquesta història

Aquests passat dissabte es va fer la primera presa de contacte amb els palafollencs interessats en crear les colles de gegants i de diables del nostre municipi.

A la colla de gegants, 13 persones ja s’han apuntat per formar-ne part, mentre que a la de diables, el nombre d’interessats és ja de 17, tot i que encara hi ha temps per els qui es vulguin incorporar.

Ara com ara la creació d’aquestes dues colles encara és embrionària i sols s’ha fet una primera presa de contacte. De fet ja hi ha data nova de reunió. En aquests cas els interessats en crear una colla gegantera tornaran a reunir-se el proper divendres a les 9 del vespre, mentre que els interessats en formar al nostre municipi una colla de diables, quedaran de nou el dia 2 de novembre a les 6 de la tarda al MiD.

L’ajuntament de PLF ja ha garantit ajuda tan econòmicament com de logística, per tal de crear les dues colles perquè representin el nostre poble en les diferents festes populars catalanes, on siguin convidades.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics