URGENT

Omplir el dipòsit de benzina sense plom a Blanes pot ser fins a 2€ i mig més car que a Malgrat.

Compartiu aquesta història

No totes les estacions de servei del nostre voltant ofereixen els mateixos preus, fins i tot sent de la mateixa cadena.

Segons ha constatat RP, omplir el dipòsit d’un vehicle amb capacitat per a 60 litres de benzina sense plom de 95 octaus resulta fins a 2 € i mig més car al centre de Blanes que no pas a les benzineres de Malgrat de Mar.

La benzinera de PLF ofereix uns preus superiors a d’altres estacions de servei properes. Per exemple omplir el mateix diposit de benzina sense plom de 95, costa al nostre municipi fins a 1 € amb 10 ct més car que a Malgrat i 1€ amb 30 ct més barat que a Blanes.

Avui els preu de la benzina sense plom a PLF és de 1.077 €, a Malgrat de 1.059 i al centre de Blanes és de 1.098.

Cap estació propera al nostre municipi té, de moment, el preu de la benzina inferior a 1 €, però segons la Confederación Española de Empresarios de Estaciones de Servicio, és probable que el preu se situï al voltant de l’euro la setmana vinent.

En el cas del gasoil passa més o menys el mateix. Ara com ara el costa més diners omplir el dipòsit a PLF que no pas a Malgrat, però més barat que a Blanes.

El preu avui d’aquests carburant també té variacions segons l’estació de servei. Per exemple a Blanes el preu es situa en alguna estació a l’1.188 € a PLF en l’1.147 i a Malgrat a 1.125 € el litre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics