Gòspel Viu torna a l’auditori de Girona per una causa benèfica.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un any després de presentar al mateix auditori gironí el seu darrer espectacle; The Gospel Experience in sinphony, la formació palafollenca retorna al mateix escenari per recollir fons en favor del programa Molt x Viure de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

El concert benèfic, en favor de la lluita contra el cancer de mama, es farà el proper dia 2 de novembre interpretant el seu espectacle Gospel Experience amb la completa posada en escena com la que es va veure a PLF el mes de juliol, tal i com confirma el director de la formació Moisès Sala a aquesta emissora.

El concert, que es farà en el marc de les fires de Girona, començarà a les 5 de la tarda i l’entrada general costa 15€ i ja es pot comprar a través del servicaixa.

Gòspel Viu ja fa temps que treballa la vessant solidària en el projecte Gòspel Sense Fronteres, que impulsa en cada concert i que aquests any 2008 el projecte al qual es destinen els fons recollits és de l’ Associació catalana de la síndrome de Rett. Precisament a finals d’any es farà un concert a BCN en benefici d’aquesta associació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics