URGENT

Gòspel Viu torna a l’auditori de Girona per una causa benèfica.

Compartiu aquesta història

Un any després de presentar al mateix auditori gironí el seu darrer espectacle; The Gospel Experience in sinphony, la formació palafollenca retorna al mateix escenari per recollir fons en favor del programa Molt x Viure de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

El concert benèfic, en favor de la lluita contra el cancer de mama, es farà el proper dia 2 de novembre interpretant el seu espectacle Gospel Experience amb la completa posada en escena com la que es va veure a PLF el mes de juliol, tal i com confirma el director de la formació Moisès Sala a aquesta emissora.

El concert, que es farà en el marc de les fires de Girona, començarà a les 5 de la tarda i l’entrada general costa 15€ i ja es pot comprar a través del servicaixa.

Gòspel Viu ja fa temps que treballa la vessant solidària en el projecte Gòspel Sense Fronteres, que impulsa en cada concert i que aquests any 2008 el projecte al qual es destinen els fons recollits és de l’ Associació catalana de la síndrome de Rett. Precisament a finals d’any es farà un concert a BCN en benefici d’aquesta associació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics