URGENT

Josep Rueda nou secretari de polítiques sanitàries dels socialistes maresmencs.

Compartiu aquesta història

Aquests cap de setmana s’ha tancat el congrés dels socialistes maresmencs que ha servit per renovar la cúpula del partit comarcal. A banda de la reelecció de Santi Fontbona com a primer secretari, destaca la incorporació per primera vegada d’un socialista palafollenc a l’executiva comarcal.

En aquests cas es tracta de Josep Rueda, regidor de sanitat, urbanisme i medi ambient de l’Ajuntament de PLF que a partir d’ara formarà part de l’executiva comarcal dels socialistes com a secretari de polítiques de salut.

Rueda ha accedit a aquesta secretaria amb el 89,6% dels vots dels delegats presents al congrés de la federació del Maresme del PSC.

Rueda com a responsable del partit en matèries de salut a la comarca explica quins són els objectius de la seva secretaria.

En la nova executiva també hi repeteix Valentín Rodriguez, regidor de governació de Malgrat de Mar, que ocupa la secretaria d’adjunt a Ciutadania, repetint així les funcions que ja desenvolupava fins ara a l’executiva del Maresme.

El congrés va concloure que un dels objectius principals dels socialistes comarcals serà la promoció econòmica i la feina, per fer el Maresme més competitiu, que generi més riquesa i generi llocs de treball feina. Element indispensable per a la cohesió social.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics