La propera edició del Tour de França passarà per PLF.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja s’ha presentat la propera edició de la cursa ciclista més popular del món; el Tour de França. Enguany la cursa, que començarà a Mònaco, travessarà de nou la frontera francesa i de fet visitarà dues ciutats catalanes, com a inici i final d’etapa. En concret els participants arribaran a Girona el dia 8 de juliol, procedents de Perpinyà i l’endemà continuaran fins a BCN, que de nou tornarà a acollir un final d’etapa de la prova francesa. El dia que els corredors enllacin aquestes dues ciutats catalanes, el 9 de juliol, els participants passaran pel nostre municipi. En concret es preveu que la cursa segueixi la carretera N2, i serà precisament en el tram palafollenc d’aquesta carretera, on el Tour prendrà contacte amb la nostre població.

L’etapa en concret, la 6a, sortirà de Girona i recorrerà 175 km fins arribar a la muntanya de Montjuïc que tornarà a acollir un final d’etapa del Tour de França després de les edicions del 78 i de 1995.

Aquesta etapa al Maresme resseguirà la N2 fins a Mataró, és a dir que també passarà per Tordera, Malgrat, Pineda i Calella i un cop arribi a la capital de la comarca s’endinsarà cap a l’interior per fer la seva entrada a Barcelona. Després el Tour marxarà cap a Andorra, final de la 7a etapa de la cursa el proper any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics