URGENT

La propera edició del Tour de França passarà per PLF.

Compartiu aquesta història

Ja s’ha presentat la propera edició de la cursa ciclista més popular del món; el Tour de França. Enguany la cursa, que començarà a Mònaco, travessarà de nou la frontera francesa i de fet visitarà dues ciutats catalanes, com a inici i final d’etapa. En concret els participants arribaran a Girona el dia 8 de juliol, procedents de Perpinyà i l’endemà continuaran fins a BCN, que de nou tornarà a acollir un final d’etapa de la prova francesa. El dia que els corredors enllacin aquestes dues ciutats catalanes, el 9 de juliol, els participants passaran pel nostre municipi. En concret es preveu que la cursa segueixi la carretera N2, i serà precisament en el tram palafollenc d’aquesta carretera, on el Tour prendrà contacte amb la nostre població.

L’etapa en concret, la 6a, sortirà de Girona i recorrerà 175 km fins arribar a la muntanya de Montjuïc que tornarà a acollir un final d’etapa del Tour de França després de les edicions del 78 i de 1995.

Aquesta etapa al Maresme resseguirà la N2 fins a Mataró, és a dir que també passarà per Tordera, Malgrat, Pineda i Calella i un cop arribi a la capital de la comarca s’endinsarà cap a l’interior per fer la seva entrada a Barcelona. Després el Tour marxarà cap a Andorra, final de la 7a etapa de la cursa el proper any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics