URGENT

ERC dóna suport a la colla gegantera i de diables de PLF

Compartiu aquesta història

Els republicans han fet públic el seu suport a la iniciativa de la regidoria de Cultura d’impulsar la creació d’una colla gegantera així com una colla de diables al nostre municipi.

La secció local dels republicans enten que amb les dues colles es fa promoció de l’associació d’arrel tradicional català , un tipus d’associació que la formació política assegura, que manquen al nostre municipi.

Esquerra dóna suport a la creació d’aquestes dues agrupacions i animen als veïns a participar-hi activament.

Als republicans els agradaria a més, tal i com ja es va parlar en la primera reunió de constitució de les colles que es va fer dissabte passat, que els noms dels gegants i gegantons del municipi, siguin triats per consulta popular. Esquerra entén que així s’incentiva la participació ciutadana i a més s’aconseguiria involucrar al municipi en aquesta iniciativa que els republicans qualifiquen de “més que encertada”.

Dissabte una 15a de persones van participar en cada una de les reunions per formar aquestes colles i ja hi ha noves dates de reunió per als interessats, ja que encara la consitució d’aquestes agrupacions està en fase incipient.

Demà divendres a les 9 del vespre es tornen a reunir els interessats en crear la colla gegantera , mentre que els interessats en formar al nostre municipi una colla de diables, quedaran de nou el dia 2 de novembre a les 6 de la tarda al MiD.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics