URGENT

La Policia Nacional desarticula una xarxa de narcotraficants que operava a Lloret

Compartiu aquesta història

Gràcies a una investigació endegada el passat mes de maig a Sevilla, ha permès desmantellar una xarxa de narcotraficants que operava a Lloret, distribuïa haixix en direcció a França i també comptava amb contactes amb màfies de l’Europa de l’Est, tot i que les proves adquirides fins ara no permeten dir si la droga, comprada a Andalusia i traslladada a Lloret, es distribuïa també més enllà de França.

L’operació s’ha saldat amb un total de 18 detinguts, dos dels quals operaven regularment a Lloret: un home de 42 anys i un altre apodat Rotwailer. Tots dos comptaven amb nombrosos antecedents penals per causes vinculades amb les drogues. El primer va ser detingut el passat agost a la localitat andalusa d’Estepona i el segon va ser arrestat la setmana passada al barri del Molí de Lloret.

L’operatiu de la Policia Nacional, ha desmantelltr totalment aquesta organització criminal. A més de decomissar gairebé una tona d’haixix, els agents han intervingut divesos locals de Lloret on s’emmagatzemava la droga abans que traficants francesos s’arribessin fins Lloret per comprar-ne i transportar-la més enllà de la frontera -dels 18 detinguts, vuit d’ells han caigut al país veí; les nacionalitats dels implicats en la xarxa inclouen espanyols, francesos, un rus, un estonià i tres homes d’orígen africà.

A banda de la tona de droga, també s’ha comisat un total de 14 vehicles, entre cotxes i furgonetes preparades pel transport dels estupefaents, uns 30.000 euros en efectiu, joies de gran valor, una pistola Star, un revòlver Colt, tres escopetes de caça i 23 cartutxos per carregar-les i documentació que encara està sent analitzada.

 

 Diari de Girona / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics