URGENT

El comité d’empresa de Nylstar, l’antiga Safa, nega que s’hagi de tancar la fàbrica de Blanes

Compartiu aquesta història

El comitè reconeix que s’està negociant amb la direcció com garantir la continuïtat de la producció donades les dificultats del sector, agreujades ara amb la crisi econòmica global. L’empresa està immersa en un procés de concurs de creditors, ‘antiga suspensió de pagaments, però el president del comitè d’empresa, Antonio Rodríguez, assegurà que no es tancarà la fàbrica i que aquest procés no està afectant la producció ni el pagament de les nòmines dels treballadors.
Rodríguez afegeix que el que sí es preveu és una petita reducció de la plantilla a través de prejubilacions. Font pròximes al conflicte expliquen a l’Agència Catalana de Noticies que es podrien prejubilar alguns dels treballadors majors de 58 anys.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics