URGENT

L’Escola de Música i dansa presenta els seus nous cursos.

Compartiu aquesta història

L’oferta formativa del MiD de PLF presenta algunes novetats en la seva programació de la tardor 2008. En guany el centre programa cursos de Balls moderns per a joves les tardes de dimecres i divendres, Sardanes per adults, joves i infants els dissabtes, i balls moderns per adults els dilluns al migdia.

Com a Tallers de dansa hi ha el de dansa espanyola infantil i per adults i capoeira.
En l’apartat musical destaca les classes de piano modern, coral per adults, i juvenil i el curs d’informàtica musical.

Les inscripcions per aquests cursos es poden formalitzar la propera setmana al MiD, seu de les escoles de música i dansa de PLF. Per més informació podeu trucar al telèfon de l’escola al 93 762 06 11.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics