URGENT

L’Infantil de futbol és líder de la taula després de 8 al St. Pol i no haver encaixat cap gol en tres jornades.

Compartiu aquesta història

Els nois de la categoria Infantil del PLF han confirmat el millor inici de temporada dels últims anys. Aquests cap de setmana han guanyat al St Pol per 0 a 8, cosa que els dóna 9 punts en el campionat, empatat amb 3 equips més. Tot i això els de casa són primers classificats gràcies al seu encert a cara a la porteria contraria i gràcies també a saber guardar la seva porteria. En tres jornades han marcat 15 gols mentre que encara no han rebut cap gol en els tres partits disputats. Aquests bagatge és el que ha possibilitat que els palafollencs siguin al capdamunt de la taula. Els gols de la setmana els han marcat Jaume, Sergio, Sergey Enzo ,Cristian i 3 dianes de Raul.

L’amateur A també va cumplir i va guanyar al Palafrugell per 1a 0. Ara els palafollencs són 4ts a la taula amb 15 punts. El B en canvi va caure també a casa contra l’Arbucienca per 0 a 1, i continua amb 1 punt.

El Cadet no va tenir problemes per guanyar al Sussannec per 0 a 5 al camp de Sta Susanna.

El juvenil va caure a la pista del líder, el Tossa Sport per 2 a 0, també va caure l’Aleví a casa contra el Penya Solera de Calella. El resultat final 1 a 3.

Els equips de futbol 7 no han estat encertats aquesta jornada. Han perdut el Prebenjamí A, el Benjamí A i el Prebenjamí B i sols el Benjamí B ha aconseguit els tres punts aquesta jornada jugant contra el Breda. El resultat final d’aquests partir 8 a 5 a favor dels palafollencs.

Per acabar repassem els resultats del futbol Sala. El St Lluís ha sumat la primera victòria de la temporada després de 2 derrotes. Els palafollencs han guanyat contundentment al Morera per 5 a 1, aconseguint els primers 3 punts de la temporada. El Sta Maria Athletic no ha tingut sort en la seva estrena a la pista del Riudellots. Van caure per un ajustat 5 a 4 a la pista Gironina en el primer partit que juguen aquesta temporada.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics