URGENT

Sta Susanna vol construir 2 camps de futbol a la zona hotelera.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Santa Susanna té previst convertir una parcel·la de 12.000 metres quadrats a la zona hotelera de la població en sòl destinat a equipaments esportius. Segons l’alcalde de la població, Josep Monreal (CiU), la intenció es que es puguin construir dos camps de futbol de gespa artificial, entre els hotels Don Ángel i Onabrava, per reforçar la marca de Turisme Esportiu que la Generalitat va atorgar al municipi el mes de desembre del 2007. El nou equipament esportiu serà d’iniciativa privada i segons ha explicat l’alcalde ja hi ha algun inversor ‘molt interessat’ en poder desenvolupar el projecte.

Sta Susanna ha aconseguit allargar la temporada turística també a la tardor gràcies en part a les activitats esportives que organitza el municipi en aquests mesos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics