URGENT

Una noia de Malgrat i un noi de Lloret detinguts per robar en supermercats d’Osca

Compartiu aquesta història

La passada setmana es va detenir a Osca a 3 joves catalans, un d’ells de Malgrat i un altra de Lloret com a presumptes autors de delictes de diferents robatori en supermercats i grans superfícies de la província.

La Guardia Civil de Binéfar van detectar uns moviments sospitosos al voltant d’un supermercat de la població. Els agents van procedir a identificar a un individu, just quan els membres de seguretat del supermercat van denunciar als agents que el sospitós havia robat diferents articles del supermercat.

La Guardia Civil va procedir a fer un reconeixement de l’exterior per tal de trobar els companys de sospitós, fins a trobar un vehicle, matrícula de BCN, on hi havia un altre home i una dona. Després d’escorcollar el vehicle, els agents van troba, gran quantitat de cremes, perfums, jocs de Play Station, Cds musicals, recanvis de maquinetes d’afeitar, ampolles d’alcohol, telèfons mòbils entre d’altres objectes.

També es va localitzar una bossa amb un doble fons preparat per evitar els sistemes de seguretat dels supermercats.
Als detinguts se’ls atribueix un total de 3 robatoris, 2 en supermercats d’Osca capital, un altre a Barbastre i un altre en un vehicle a Osca en el que van sostreure una PDA i un adaptador de MP3 entre altres.

Tots els objectes trobats ascendeixen a prop de 3800 €. Els detinguts, un veí de BCN de 22 anys, un altre de Lloret de 23 anys i la noia de Malgrat de 23 anys, han quedat a disposició del jutjat de Monsó, qui portarà el cas.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics