URGENT

Josep Tresserres és des d’aquesta setmana el nou president de Convergència Democràtica de PLF.

Compartiu aquesta història

La secció local de Convergència ha renovat la seva executiva. Així Josep Tresserres ha substituit a Xavier Dalmau com a president de l’executiva dels nacionalistes al nostre municipi. Dalmau ha estat el president de la formació al municipi des del 1997.

El relleu ja estava previst, ja que Dalmau ja havia expressat la seva voluntat de deixar la direcció del partit per poder dedicar-se a les seves regidories a l’Ajuntament.
Tresserres, que era l’únic candidat va ser escollit per 14 vots a favor, 1 en contra i una abstenció.

Ara el president formarà la nova executiva on és segur que sí estaran Xavier Dalmau, com a cap de llista i Joan Gallart, també regidor a l’Ajuntament i membre de l’executiva comarcal de CDC. Falta coneixer el nom de la resta de components de l’executiva del partit a PLF.
Tresserres explica que el canvi de direcció respon a la necessitat de descentralitzar les tasques del partit.

El nou president ha explicat a RP, que l’executiva local continua donant suport al pacte de govern local entre el PSC i CiU. Aquests suport continua sent una de les directrius del partit.

L’ elecció del nou president no vincula a un canvi de cap de llista de cara a les municipals del 2011, ja que aquesta decisió pertany a una nova elecció, en aquests cas de la federació de CDC i UDC i que encara no s’ha plantejat .

CDC renova executives arreu de la comarca durant aquests mes d’octubre i la primera setmana de novembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics