URGENT

Iniciativa estrena bloc a internet dubtant que Inditex creï 300 llocs de treball a PLF

Compartiu aquesta història

Els ecosocialistes palafollencs han estrenat aquesta setmana el seu espai a internet. Ho fan posant en marxa un bloc en el que el portaveu de la formació al municipi, Juan Andrés Osorio, escriu sobre aspectes de la política municipal, catalana i també estatal.

Osorio explica que la intenció de la formació és crear eines per a la participació ciutadana i un fòrum per tal de fer conèixer les propostes dels ecosocialistes.

Ens els primers escrits Osorio es torna a posicionar escèptic sobre el nombre de treballadors que generarà la planta logística que Inditex està construint a PLF. L’ecosocialista assegura que només cal fixar-se amb plantes similars de la multinacional per comprovar que el nombre de treballadors que necessita la planta és molt inferior a les expectatives que l’equip de govern ha generat. Osorio demana responsabilitat als polítics.

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, assegurava en el passat ple de setembre, que la companyia gallega plantejava en un inici una plantilla aproximada de 300 persones, xifra que s’aniria incrementant paulativament fins arribar als 700 llocs de treball.
Osorio demana a través del nou bloc que es deixi de fer demagògia i de crear falses esperances sobre l’ocupació de la planta, ja que considera, com ja va dir en campanya electoral, que l’empresa necessitarà molts menys operaris, ja que la planta estarà robotitzada.

El bloc, que a aquesta hora ja té 3 escrits diferents, critica també que en època de crisi la casa reial espanyola s’hagi incrementat el seu pressupost, sense atendre a la conjuntura econòmica del país. Osorio assegura que a Espanya encara hi ha ciutadans de primera, de segona i que la resta és de tercera.

El bloc també explica la posició dels ecosocialistes davant el futur de la N2. Iniciativa vol que l’actual traçat es converteixi en un passeig.

 

Poseu consultar el nou bloc AQUÍ

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics