URGENT

L’equip femení de bàsquet de PLF continua el seu bon moment i ja són segones a la general.

Compartiu aquesta història

La jornada esportiva en el bàsquet ens deixa una nova victòria de les noies palafollenques, la quarta de consecutiva, confirmant el seu bon moment de joc.
Les noies es van imposar de 12 punts al Palauet de PLF, 50 a 38, contra el Cassanenc. La victòria situa a les noies entrenades per Cristobal Rua en la segona posició a la taula de classificació amb 4 victòries i 1 derrota, el mateix bagatge que el primer classificat, el Bescanó.

Si les noies són la cara de la moneda, la resta d’equips de bàsquet en són la creu.

El senio masculí va tornar a caure aquesta jornada a casa el C.B. Sant Feliu. El partit va ser molt ajustat durant tot l’encontre quan unes discutibles decisions arbitrals van decantar la balança a favor dels visitants. Al final 9 amunt a favor del St Feliu, 49 a 58.

A les categories inferiors la sort tampoc va somriure als palafollencs. Els cadets van caure davant el TOSSA per 37 a 56, i els preinfantils van patir la mateixa sort devant el TORDERA per un 65 a 72.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics