URGENT

L’accident d’un camió a Calella causa retencions durant tota la tarda d’ahir a la N2.

Compartiu aquesta història

El camió, que anava carregat de bigues, va tenir ahir, a les 2 del migdia, un accident al quilòmetre 666 de l’N-II, al terme de Calella. Segons ha informat els Mossos, al vehicle se li va trencar un dels eixos de les rodes cosa que va provocar que el conductor perdés el constrol del camió que va bolcar. El vehicle bolcat va envair tots els carrils de la carretera.
L’accidemt no va ocasionar ferits, però cinc de les bigues de ferro que traslladava el camió van quedar suspeses sobre un penya-segat i es va necessitar l’ajuda de grues de gran tonatge per tornar a posar a lloc les bigues. L’operació va ser molt aparatosa ja que les bigues van quedar penjades al penyasegat de les roques de Calella, just sota el Far.

En un primer moment es va poder donar pas alternatiu als vehicles en tots dos sentits. Un cop van arribar les grues, però, la carretera es va tallar al trànsit i es van desviar els cotxes cap a l’autopista C-32. En l’accident, hi van treballar cinc dotacions de bombers, mossos d’esquadra i policia local.
L’accident va provocar grans retencions de vehicles a la carretera fins ben entrada la nit, ja que l’operació de recuperació de les bigues es va dilatar per la seva complicació.

Aquests matí els operaris treballaven per tal d’arreglar els desperfectes ocasionats per l’accident, cosa que també ha provocat retencions, menys importants que les d’ahir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics