URGENT

176 alumnes del Ceip Mas Prats són des d’aquest matí de colònies a Sta Maria de Palautordera.

Compartiu aquesta història

Des d’avui dimecres i fins divendres els estudiants de primària del Ceip Mas Prats de PLF estaran de colònies a la casa Castell de Fluvià a Sta. Maria de Palautordera.

En total són 176 nens i nenes des de 1r i fins a 6è de primària que passaran aquestes tres jornades en aquesta granja escola del Montseny.

Els alumnes palafollencs faran un seguit d’activitats relacionades amb la natura com ara visita a la granja, el món del cavall, l’hort, el sotabosc i el bosc, pastisseria així com les tradicionals activitats de nit.

Totes aquestes activitats i tallers es faran amb els monitors professionals de temps de lleure de l’empresa Rosa dels vents, propietària de les instal.lacions. Aquesta empresa és una de les més importants de Catalunya en matèria de colònies escolars.

Els alumnes de Preescolars també tindran la seva estada de colònies d’aquí uns dies a Mas Suro, al Gironés.

Com ja és tradicional a partir d’aquesta tarda RP connectarà amb la casa de colònies per conèixer com va l’experiència dels alumnes. Serà dins el programa Tardes .7 d’aquesta emissora presentat per Diana Sastre, entre les 4 i les 7.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics