URGENT

Nou curs de monitors a PLF aquests Nadal

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls, en col·laboració amb la Fundació Pere Tarrés i en conveni amb la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i el Ministeri de Treball i Assumptes Socials, realitza el proper mes de desembre i gener un nou curs de monitors en el temps de lleure.

El curs és la formació homologada per poder desenvolupar tasques d’educació en el lleure, des de casals d’estiu, esplai o treballar en cases de colònies professionals d’arreu de Catalunya.

El curs previst a PLF es farà bàsicament durant les festes de Nadal, començant els caps de setmana del 13 – 14 i el 20 – 21 de desembre. Després, aprofitant l’aturada nadalenca, el curs tindrà un caràcter intensiu amb classes el dia 24, del 27 al 31 i del 2 al 4 de gener.

L´horari en què s´impartirà el curs serà de 9 del matí a 2 del migdia i de 2/4 de 4 a 2/4 de 9 del vespre, excepte les vigílies dels dies festius que serà sols de matí.
El curs també inclou sortides a cases de colònies amb pernoctacions.
Les persones interessades en treure’s aquests titol de monitor o monitora de temps de lleure a PLF cal que s’inscrigui al PIJ del nostre municipi. El preu del curs encara està per determinar per l’escola que oferirà i impartirà la formació.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics