URGENT

Sta Susanna posarà plaques solars sobre la nova escola per generar energia i vendre la que sobre.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Santa Susanna ha constituït una Entitat Pública Empresarial amb l’objectiu de gestionar l’energia que generin les plaques fotovoltaiques que l’any 2009 s’instal·laran sobre el sostre de la nova escola de primària, d’uns 800 metres quadrats. L’alcalde, Josep Monreal, ha anunciat que es farà una inversió d’un milió d’euros i assegura que es tracta d’una operació que s’autofinançarà. De l’energia que generin les plaques s’utilitzarà la necessaria i la resta es vendrà a la companyia electrica pel que segons l’alcalde en quinze anys estarà amortitzat. Monreal també ha apuntat que tot i que l’Entitat Pública Empresarial de Santa Susanna s’ha creat per aquest projecte, podrà treballar en altres iniciatives.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics