La revista RIP demana disculpes a les persones que s’han sentit ofeses per l’especial sobre l’aparcament per a bicicletes.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Una setmana després de sortir al carrer l’especial de la revista RIP sobre l’aparcament de bicicletes en formes femenines, la publicació ha demanat disculpes a aquelles persones que s’han sentit ofeses pel to utilitzat en alguns articles.
La revista assegura que ha intentat tractar el tema donant una visió amb ironia i humor de tot l’afer i asseguren que estan preocupats per la progressiva transformació intolerant i de repressió de la societat d’avui dia.

Rip assegura que no ha volgut menysprear a cap persona ni partit polític amb el seu especial.
Un especial que es publicava la passada setmana on defensava el manteniment de l’aparcament a la seva ubicació primera al casal de la dona, d’on el consistori palafollenc es va veure obligat a retirar-lo per la forta polèmica que va suscitar les interpretacions sexuals de l’aparcament.

RIP titulava l’especial “L’ajuntament s’ha baixat els pantalons”, per haver canviat d’ubicació l’aparcament, i incloïa una entrevista fictícia als expresidents Macià i Companys, tots dos d’ERC, la formació que va criticar primer la decisió de posar l’aparcament al casal de la dona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics