URGENT

La revista RIP demana disculpes a les persones que s’han sentit ofeses per l’especial sobre l’aparcament per a bicicletes.

Compartiu aquesta història

Una setmana després de sortir al carrer l’especial de la revista RIP sobre l’aparcament de bicicletes en formes femenines, la publicació ha demanat disculpes a aquelles persones que s’han sentit ofeses pel to utilitzat en alguns articles.
La revista assegura que ha intentat tractar el tema donant una visió amb ironia i humor de tot l’afer i asseguren que estan preocupats per la progressiva transformació intolerant i de repressió de la societat d’avui dia.

Rip assegura que no ha volgut menysprear a cap persona ni partit polític amb el seu especial.
Un especial que es publicava la passada setmana on defensava el manteniment de l’aparcament a la seva ubicació primera al casal de la dona, d’on el consistori palafollenc es va veure obligat a retirar-lo per la forta polèmica que va suscitar les interpretacions sexuals de l’aparcament.

RIP titulava l’especial “L’ajuntament s’ha baixat els pantalons”, per haver canviat d’ubicació l’aparcament, i incloïa una entrevista fictícia als expresidents Macià i Companys, tots dos d’ERC, la formació que va criticar primer la decisió de posar l’aparcament al casal de la dona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics