Avui comencen les activitats del Somriure per Chiapas a Pineda.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les activitats solidàries de la trobada Somriure per Chiapas es posen en marxa avui amb la presentació de l’Agenda Llatinoamericana a la biblioteca Serra i Moret de Pineda. Aquest any l’associació GONG celebra el desè aniversari de la trobada, que va néixer inicialment per donar suport al poble camperol de Chiapas, a Mèxic. A partir del 2003, però, es van ampliar els projectes i els territoris de cooperació i es comença a participar en actuacions a l’Argentina i Colòmbia.
El programa d’actes del Somriure per Chiapas 2008 inclou un ampli ventall d’activitats culturals, educatives i lúdiques, entre les quals destaquen l’actuació del còmic mediàtic Toni Albà, el diumenge dia 9 a la plaça de les Mèlies, una fira de l’intercanvi i un dinar solidari també a la mateixa plaça pinedenca

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics