Avui comencen les activitats del Somriure per Chiapas a Pineda.

Les activitats solidàries de la trobada Somriure per Chiapas es posen en marxa avui amb la presentació de l’Agenda Llatinoamericana a la biblioteca Serra i Moret de Pineda. Aquest any l’associació GONG celebra el desè aniversari de la trobada, que va néixer inicialment per donar suport al poble camperol de Chiapas, a Mèxic. A partir del 2003, però, es van ampliar els projectes i els territoris de cooperació i es comença a participar en actuacions a l’Argentina i Colòmbia.
El programa d’actes del Somriure per Chiapas 2008 inclou un ampli ventall d’activitats culturals, educatives i lúdiques, entre les quals destaquen l’actuació del còmic mediàtic Toni Albà, el diumenge dia 9 a la plaça de les Mèlies, una fira de l’intercanvi i un dinar solidari també a la mateixa plaça pinedenca

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics