URGENT

L’ajuntament de PLF preveu mantenir les ordenances fiscals al mateix preu que l’any passat, menys en 4 taxes.

Compartiu aquesta història

La proposta que farà l’equip de govern palafollenc de cara al proper ple, previst pel divendres deia 7 de novembre, és la de mantenir la majoria d’ordenances fiscals municipals al mateix preu que aquest any, sense pujar ni tan sols l’IPC.

Sols 4 taxes patiran un augment respecte les tarificacions d’enguany. La proposta preveu incrementar l’IPC a l’IBI, l’Impost de bens immobles i a la taxa d’escombraries per a vivendes dins la trama urbana. Es preveu crear, pel proper any, un nou tram dins l’impost d’escombraries per a aquelles vivendes aïllades del nostre municipi, on és més costos fer la recollida, i que per tant tindran un increment més alt.
També augmentarà l’impost d’activitats econòmiques, l’IAE, actualment sols aplicable a totes aquelles empreses d’una facturació superior als 600 mil €. En aquests impost es preveu pujar el coeficient passant del 2.6 al 3.

L’últim dels impostos que pujarà l’any que ve, segons la proposta de l’equip de govern, serà el de la grua municipal, que actualitzarà al valor real de la recollida de vehicles de la via urbana i que inclourà també una taxa per dia d’estada del vehicle al dipòsit.
La resta de taxes municipals no s’incrementaran i es mantindran segons la tarificació actual, segons avançava aquests matí el regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de PLF, Josep Ribas al programa Tot a Punt de RP.

Les ordenances municipals es debatran al ple del proper dia 7 de novembre, un ple que es transmetrà en directe per aquesta emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics