URGENT

L’ajuntament de PLF preveu ingressar fins a 600 mil € menys el proper any per culpa de la crisi immobiliària.

Compartiu aquesta història

L’equip de govern municipal està treballant en els pressupostos del proper any 2009 i ho fa amb la premissa que deixarà d’ingressar uns 600 mil € del sector immobiliari, ja sigui per permisos d’obres, plusvàlues o venda de terrenys i tot el que fa referència a l’aturada econòmica del sector de la construcció.

El regidor d’hisenda de l’Ajuntament de PLF ho assegurava a aquesta emissora.

Per tot plegat el regidor ha anunciat que els pressupostos del 2009 seran austers tot i l’optimisme , que segons Ribas, hi ha a l’equip de govern.

Respecte a la salut econòmica del consistori aquests any, Ribas ha assegurat que és bona tot i la crisi econòmica gràcies a dues fonts d’ingressos. Per una banda els permisos d’obres d’Inditex, que han permès ingressar el que no s’ha ingressat en d’altres permisos i per la recuperació de l’impost endarrerits de l’IBI dels terrenys de l’autopista, que ha hagut de pagar l’Estat.

Els pressupostos de l’any 2009 s’estan elaborant i es preveu que siguin tractats en un ple municipal el proper mes de novembre o desembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics