URGENT

PLF i Tordera omplen un autocar per anar demà a les Fires de Girona.

Compartiu aquesta història

Un any més els punts d’informació juvenils de PLF i Tordera han i organitzat un autocar per anar demà a les Fires de St Narcís de Girona. L’autocar ha quedat petit pel nombre de sol·licituds de joves que volen demà anar a barraques de Girona coincidint amb el concert que oferirà la formació tarragonina Pets, juntament amb altres bandes catalanes.
En total una 15a de palafollencs han aconseguit plaça a l’autocar ja que segons explica Albert Muñoz, dinamitzador juvenil de l’Ajuntament de PLF, l’any passat no es va aconseguir omplir el bus i per això aquests any tenien disponibles una 15a de places. L’any que ve es preveu ampliar el nombre de places disponibles per a la sortida a barraques.

El bus sortirà demà a les 10 de la nit de la pl. De les Valls d’Ax cap a Girona i tornarà cap a les 5 de la matinada a PLF. El cost de la sortida per als palafollencs ha estat de 3€.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics