URGENT

RP entrevista aquesta setmana als portaveus dels partits polítics de PLF.

Compartiu aquesta història

El líder dels ecosocialistes palafollencs, Juan Andrés Osorio serà el primer regidor portaveu que aquesta emissora entrevista aquesta setmana. Serà després de l’informatiu de la 1 del migdia.Amb Osorio parlarem de política municipal i també de política general. Sobre el nostre municipi parlarem de la implantació d’Inditex, que ICV, ha criticat per diferents motius, aixi com de la proposta d’ordenances i taxes municipals que divendres es donava a conèixer a través de RP.

Demà serà el portaveu d’ERC, Jordi Pedemonte, qui respondrà a les nostres preguntes analitzant l’actualitat. Dimecres, Òscra Bermán, del PP serà el convidat, dijous Xavier Dalmau, de CiU, i tancarà el cicle d’entrevistes el portaveu del PSC i alcalde de PLF, Valentí Agustí.

Amb. Tot ells parlarem de la conjuntura de crisi i de la seva afectació al municipi i als palafollencs i els preguntarem per les mesures que cadascun d’ells aplicarien per fer més lleugera la crisi. També els hi preguntarem sobre els temes d’actualitat, des d’Inditex i fins a les ordenances municipals, que s’han d’aprovar aquests divendres en ple municipal.
Les entrevistes s’emmarquen dins el programa Assumptes Interns de RP, que amb aquestes entrevistes torna a l’antena de la nostra emissora, després de l’aturada estival. l’Assumptes Interns, repassarà a partir d’aquesta setmana l’actualitat política amb els representants polítics al consistori i hi passaran, com cada temporada, tots els regidors de l’Ajuntament, per tal de conèixer la tasca de cada una de les regidories tan de govern com d’oposició. Aquesta temporada l’Assumptes Interns canvia d’horari i s’emetrà, a partir de la propera setmana els divendres després dels informatius de la 1 i de les 3 del migdia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics