Jornada esportiva marcada per la pluja aquests cap de setmana.

Sols es van poder disputar els partits previstos per dissabte, ja que la pluja va obligar a suspendre tots els partits el diumenge. L’amateur A va imposar-se per la mínima al St. Antoni, 0 a 1, mentre que el B va caure al camp del Blanes At per 6 a 1.
L’infantil va haver de suspendre el seu partit quan faltaven sols 7 minuts pel final per culpa d’un aiguat que va fer inviable acabar de disputar-se el seu partit.
L’aleví, va caure al camp de l’Arenys de Munt per 8 a 4, mentre que en les categories inferior la sort va ser desigual. El Benjamí va guanyar a casa contra el Maçanet per 9 a 2. També va guanyar el prebenjamí B a casa contra el Vidrarenca per 3 a 1. Aquests equip juga aquesta tarda a les 6 un amistós contra el Cal Aguidó de Blanes. La creu; el prebenjamí A que va caure al nostre municipi contra l’Arbucienca per 0 a 6.

En futbol Sala el St. Lluís va empatar a 5 a la pista de l’Órrius, mentre que el Sta. Maria encara no ha trobat encara el seu bon moment de joc i va caure a casa contra el St. Julià de Ramis per 4 a 6.

En bàsquet repetim crònica. Victòria de les noies i derrota de cadets i sènior masculí.
Les noies continuen imparables i ja sumen 5 victòries consecutives. Aquests cap de setmana s’han imposat a la pista del Caules per 64 a 77.

Aquests resultat fa que siguin segones a la taula, amb la segona millor anotació a favor.
El sènior masculí va caure de 5 a la pista de l’Arbúcies 70 a 65. Els nois, tot i la derrota, van disputar un bon partit de bàsquet, sobretot a partir del 2n quart.
Els cadets de bàsquet, equip en formació i que juguen per primera vegada a la federació, també van caure, 80 a 30 a la pista del Tordera