URGENT

Avui Esquerra contesta a l’especial de RiP sobre els aparcaments de bicicletes.

Compartiu aquesta història

La secció d’ERC ha decidit contestar a l’especial que la revista RiP va treure all carrer fa 15 dies en referència als aparcaments per a bicicletes amb formes femenines. Els republicans asseguren que tot i la seva intenció de passar pàgina, han decidit publicar un especial del seu butlletí local, L’escarranet, per contestar a les desqualificacions de les que, segons Esquerra, són víctimes en l’especial de RiP.

A L’escarranet, els republicans asseguren que els malhumorats, malpensats i intransigents són els mateixos de la revista palafollenca RiP, de la que asseguren han manipulat els fets referents als aparcaments per a bicicletes. Segons Esquerra la revista Independent de PLF actua amb mala llet i posa al RIP en l’òrbita de l’equip de govern.
Segons L’escarranet, RiP en portada critica a l’Ajuntament, una crítica que després no es troba a l’interior de l’especial, on segons el butlletí polític sols s’ataca a la secció local d’Esquerra al municipi.

A L’escarranet , els republicans fan una cronologia dels fets, dia a dia i remarquen que van exposar les queixes de la responsable del Casal de al Dona i que després del ple de setembre els republicans van tenir una conversa clarificadora i sincera amb l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, a qui asseguren se li comença a veure tics d’autoritarisme després de 25 anys al govern local.

L’escarranet també assegura que l’entrevista fictícia de RiP als expresidents catalans Macià i Companys és un atac gratuït que demostra la falta de sensibilitat de la revista.

El butlletí dels republicans han sortit avui al carrer i es repartirà en els propers dies arreu del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics