Jordi Pedemonte proposa estudiar a qui congelar o apujar els impostos locals.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El líder d’ERC va ser entrevistat ahir a l’especial d’Assumptes Interns de RP. Amb el republicà vam repassar les notícies d’actualitat referent al municipi. Sobre el projecte d’ordenances, Pedemonte va explicar que l’única manera de poder donar servei al ciutadà és recaptant impostos. Pedemonte però proposa que el consistori estudiï a qui pot pujar-li els impostos, a qui convé congelar-li i a qui  li seria convenient exhimir de les càrregues impositives. En tot cas Pedemonte proposa mesures per facilitar el pagament dels impostos amb mesures com el fraccionament dels impostos a persones que ho necessitin.

Pedemonte creu que demanar una rebaixa dels impostos és propi dels partits de dretes, perque les esquerres han de procurar de donar servei amb els diners recaptats.

Pedemonte va lamentar la manca d’informació del projecte d’ordenances i dels pressupostos locals i va assegurar haver-se assabentat per la nostra emissora dels detalls del projecte de les ordenances municipals, que es tractaran aquests divendres en el plenari municipal.
El regidor republicà va assegurar que el seu partit a nivell català s’està fortificant després del congrés de l’estiu, i va assegurar que respectava la decisió d’Ernests Benach de retirar-se els extres del seu vehicle, tot i que va defensar els extres com a elements de treball.

Pedemonte va assegurar que amb el pacte de govern, l’alcalde havia delegat les carteres més problemàtiques a CiU. El republicà assegurava que en ocasions la regidora de Governació de PLF Maria Massaguer, no es troba a l’alçada del seu càrrec.

Pedemonte va ser el segon entrevistat del cicle especial que cada dia d’aquesta setmana entrevista als líders polítics del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics