URGENT

Bermán insinua que el PP i CiU de PLF havien arribat a acords de governabilitat abans de les eleccions municipals.

Compartiu aquesta història

Sorprenents insinuacions les que va fer ahir a aquesta emissora el líder del PP al nostre municipi. Óscar Bermán va assegurar que si CiU hagués aconseguit uns millors resultats, Xavier Dalmau hagués estat alcalde gràcies al PP, per que ja hi havia hagut converses anteriors als comicis de maig del 2007.

Bermán retreu a Dalmau la manca de paraula, i va considerar que la federació nacionalista a PLF s’ha convertit en una “marca blanca” del PSC local.

Durant l’entrevista, el portaveu popular es va mostrar molt crític amb la federació nacionalista, però també amb el govern local en general.

Va denunciar que l’equip de govern s’ha quedat sense idees i va assegurar que, a més, l’executiu local no dóna facilitats a l’oposició per fer la seva feina. Va exemplificar-ho en el retard d’entrega d’informació i documents demanats per l’oposició i també en el fet que segons Bermán, l’oposició compta amb material de treball informàtic obsolet,

Bermán va presentar ahir les seves propostes per a les ordenances municipals. Unes propostes que inclouen la congelació de la majoria de taxes, però amb una rebaixa en alguns impostos, com l’IBI, IAE o les llicencies d’obres. Ho explicava així a l’entrevista d’ahir:

El líder popular assegura que aquestes mesures poden ajudar en certa manera a incentivar de nou el sector econòmic.
Bermán va assegurar que es va assabentar de la proposta d’ordenances municipals de l’equip de govern local a través de RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics