URGENT

Puja l’atur a PLF un 8’4% el mes d’octubre.

Compartiu aquesta història

Les dades d’atur del mes d’octubre publicades aquest dimarts pel departament de Treball de la Generalitat informen que a PLF hi ha actualment 537 persones sense feina, un augment del 8,4 % respecte el mes de setembre.

El nostre municipi tancava el mes de setembre amb 495 aturats, i la llista d’atur a PLF ha augmentat en el mes d’octubre en 42 persones.

A PLF l’evolució de l’atur ha anat incrementant-se cada mes des del març del 2008. Llavors hi havia a PLF 391 aturats, una xifra que ha anat en augment fins a les dades d’octubre amb aquestes 537 persones desocupades.

A la resta de la comarca del Maresme l’atur també ha pujat aquests octubre. Al global comarcal hi havia 24.200 persones sense feina a data 31 d’octubre, una xifra que representa un 6,3% més respecte el mes de setembre.

A Malgrat de Mar creix el nombre d’aturats i la xifra es situa als 1.195 al mes d’octubre. Al setembre el nombre era de 1.016, cosa que representa un augment de 179 persones, per tan un 17.6% més de persones aturades.

Pineda per exemple ja té més de 2000 aturats, en concret 2006. La població ha augmentat en 224 persones aturades en un mes.

A Tordera creix també l’atur en 82 persones i es situa en 1150 aturats, Sta Susanna pateix un increment de 6 aturats i ja es situa el nombre total en 160.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics