Puja l’atur a PLF un 8’4% el mes d’octubre.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les dades d’atur del mes d’octubre publicades aquest dimarts pel departament de Treball de la Generalitat informen que a PLF hi ha actualment 537 persones sense feina, un augment del 8,4 % respecte el mes de setembre.

El nostre municipi tancava el mes de setembre amb 495 aturats, i la llista d’atur a PLF ha augmentat en el mes d’octubre en 42 persones.

A PLF l’evolució de l’atur ha anat incrementant-se cada mes des del març del 2008. Llavors hi havia a PLF 391 aturats, una xifra que ha anat en augment fins a les dades d’octubre amb aquestes 537 persones desocupades.

A la resta de la comarca del Maresme l’atur també ha pujat aquests octubre. Al global comarcal hi havia 24.200 persones sense feina a data 31 d’octubre, una xifra que representa un 6,3% més respecte el mes de setembre.

A Malgrat de Mar creix el nombre d’aturats i la xifra es situa als 1.195 al mes d’octubre. Al setembre el nombre era de 1.016, cosa que representa un augment de 179 persones, per tan un 17.6% més de persones aturades.

Pineda per exemple ja té més de 2000 aturats, en concret 2006. La població ha augmentat en 224 persones aturades en un mes.

A Tordera creix també l’atur en 82 persones i es situa en 1150 aturats, Sta Susanna pateix un increment de 6 aturats i ja es situa el nombre total en 160.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics