URGENT

Finalment s’instal·laran tanques a la via del tren entre Santa Susanna i Pineda de Mar

Compartiu aquesta història

La gestora de les infraestructures ferroviàries, Adif , va anunciar ahir que instal·larà tanques de seguretat a la via del tren de la línia C-1 de rodalies, al tram entre Pineda de Mar i Santa Susanna.

Es tracta d’una de les actuacions més esperades a la zona, atès que molta gent accedeix a la platja atrevessant directament la via.

El tram de via entre els dos municipis de la comarca s’estén al llarg de dos quilòmetres i tindrà un pla d’execució d’un màxim de set mesos. La solució que s’implantarà a la zona consisteix en un sistema de tancament d’alta protecció «amb sistemes de sensors per a la detecció d’ intrusions o intents de saltar la tanca o de tallar els cables.

Els treballs de tancament anunciats per l’empresa pública Adif s’emmarquen en una execució global que té previst desenvolupar arreu de l’Estat, amb un import conjunt de més de 4 milions i mig euros, per corregir els accessos lliures en quinze trams de la xarxa
EL PUNT

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics